Kundvagn

VirtueMart
Din varukorg är tom.

Hitta oss på facebook

Hem Om Trollcraft
Om Trollcraft

 

Trollcraft grundades 2008 och drivs av Troll Smas. Företaget arbetar mest med läderhantverk och smide men även en del träarbeten, båtrenoveringar och stridsuppvisningar.

Under sommaren åks det runt på vikinga- och medeltidsmarknader för att sälja hantverk och göra stridsuppvisningar, mest i Sverige men det har även blivit några resor till Norge, Danmark och Polen.

Företaget finns på Kulinge gård en mil norr om Köping. Önskar man besöka verkstaden och smedjan är man varmt välkommen men man bör ringa först och se till att jag är hemma.

Om Troll

Troll växte upp på ett båtvarv och hästgård i Roslagen. 2002-2004 utbildade han sig till smed på Sätergläntan i dalarna för att 2004-2006 gå en båtbyggarutbildning på Skeppsholmen i Stockholm. Efter det gick han som lärling hos smeden Stefan Åkerström i två år och jobbade sedan kvar hos honom ett år. 2009 bar det av till Sätergläntan igen för en ettårig utbildning i traditionellt trähantverk. När han inte jobbar kör han gärna motorcykel, seglar eller åker snowboard.

 

Namnlos

 
Trollcraft - telefon 070 - 693 89 31. | webdesign Blixterboda webdesign